Ugye Ön is szeretne évek óta vágyott ételeket újra fogyasztani? 

Élvezze újból kedvenceit, kapja vissza a rágás örömét!
Ne takargassa, mosolyogjon ismét önfeledten!

Jelentkezzen konzultációra egy jobb élet lehetősége érdekében!

Szeretnék egy konzultációs időpontot kérni

Miért éri meg a Nobel Biocare
All-on-4-t választania?

A Nobel Biocare implantátumok világvezetők az implantátum piacon
A kezelés bizonyított eredményekkel alátámasztott implantológiai beavatkozás, amit kifejezetten a fogatlan állkapcsú vagy kieső, mozgó műfogsorral rendelkező embereknek terveztek
Eltávolítandó fogak kihúzása után is rögtön alkalmazható eljárás
A lehető leggyorsabb megoldás teljes foghiányra, mivel 24 órán belül rögzített ideiglenes fogpótlást készítünk
Kevés csont esetén, csontpótlás nélkül működik
Élethosszig tartó, stabil, lötyögés mentes használatot biztosít

A kezelésről:

• 4db Nobel Biocare prémium minőségű implantátum beültetésével, rögzített 12 tagú végleges pótlás készül, várakozási idő és csontpótlás nélkül.
• A végleges fogpótlás elkészüléséig 24 órán belül fix, ideiglenes protézist biztosítunk.
• Az eljárás azonnal visszaadja a páciensek önbizalmát, magabiztosságát, jelentősen javítja életminőségüket és nem kell kényelmetlen, kivehető protézissel élniük.
• Nobel Biocare implantátumokra élethosszig tartó garancia van!

*Az élettartam garancia abban az esetben érvényes, ha a kezelés után szigorúan betartja szájápolási tanácsainkat, és rendszeresen – 6 havonta – ellátogat hozzánk kontrollra.

A biztos kedvezményért jelentkezzen be konzultációra!

Név
Cím nélkül(Required)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Rólunk mondták

Kiváló
10 értékelés alapján
Judit Baczai
Judit Baczai
2021-11-01
ajánlja
Empátia, együtt érzés, figyelem, segítség, kedvesség.
Tóth Andrea
Tóth Andrea
2021-10-27
ajánlja
…Csak ajánlani tudom! 10/11* Köszönöm a türelmet! ???? Dr. Mozsolits Zsófia Ajánlom Mindenkinek a Doktornőt! Végtelenül kedves, pontosan, részletesen elmesél minden kezelési folyamatot. A koronák gyorsan elkészültek és igazán szépek lettek. :) Aki fél a fogorvosi kezelésektől, itt garantáltan nem fog.
Eszter Baczonyi Ferencné
Eszter Baczonyi Ferencné
2021-10-11
ajánlja
Valóban profi ésmegbízható csapatmunkát tapasztaltam az ACE DENTAL -ban. Nagyon sok fogászati intézményt felkerestem mielőtt a rendelő mellett döntöttem. Számomra szempont volt a kezelés ára és a részletfizetési lehetőség is ami verhetetlenné teszi Őket a piacon. A beültetett implantátumokkal teljesen elégedett vagyok, a végleges porcelán fogsor elkészítésére is nemsokára sor kerül. Egyáltalán nem félek beülni a Doktor székébe ???? Fiatal kora ellenére professzorokat megszégyenítő ügyességgel, empátiával és precizítással dolgozik. Köszönöm: Baczonyi Ferencné k. S. Eszter
Edit Virág
Edit Virág
2021-03-31
ajánlja
Kedvesek,szép fogsort csináltak,fájdalom nélkül.
László Lengyel
László Lengyel
2021-03-22
ajánlja
Koromnál fogva már néhány fogorvosnál jártam, de ennyire elégedett talán egyszer voltam ( az a korona még megvan ). Azt tudjuk, hogy a fogorvosi szék az egy stresszes terület, itt csak azok orvosok tudnak kiváló eredményt elérni akik igazán értik és szeretik a szakmájukat. Reménytelen eseteket is profi módon megoldanak, csak ajánlani tudom mindenkinek, csalódni nem fognak. Az egész csapnak gratulálok.
Szilvia Bajnok-Túróczki
Szilvia Bajnok-Túróczki
2020-12-27
ajánlja
Nagyon profi csapat, gyönyörű rendelő, barátságos dolgozók. Amióta ide járok, nem félek a fogorvosoktól. :) Csak ajánlani tudnom.
Zsuzsanna Molnár
Zsuzsanna Molnár
2020-12-26
nem ajánlja
Kedves Ace Dental csapata! A facebook azért hozta létre az oldalakon ezt a felületet,hogy tapasztalatainkat megosszuk itt. Tehát nem tartom tisztességesnek,hogy ismerősöm negatív ám de igaz kritikáját törölték,s még facebook oldalát is megsemmisítették,mert nem merik vállalni a hibáikat! Hangsúlyoznám itt,hogy nem a kezeléssel volt probléma és nem a Dr.Úrral hanem az asszisztenseknek nevezett utca széli lányokkal. Sajnálom de nem tudok szebben fogalmazni. Ismerősöm véleménye igencsak finoman volt tálalva,viszont köszönetképp,hogy Önök miatt törölve lett a profilja amit évek óta használt így én lehet kissé nyersen de annál igazságosabban fogok fogalmazni. Botrány ami ott folyik ezek a magukat Barbie babának átműtetett Nőnek nem nevezhető személyek viselkedése,semmilyen munkakörben nem elfogadott. Ja,de Svájcban..! A lényeg annyi lenne Tisztelt Ace Dental csapata,hogy ha nem bírják a kritikát akkor ne tessenek magukat közösségi oldalakon reklámozni vagy keressenek olyan fogászati asszisztenst aki dolgozni jár oda,nem pedig vihogni.
Ildikó Bajnokné Czobor
Ildikó Bajnokné Czobor
2020-12-26
ajánlja
Igényes rendelő, jó szakemberek, kedves dolgozók. Dr. Horvath Marton csinalta a fogaimat és nagyon gyors és ami ennel is fontosabb fajdalommentes kezelesben volt reszem. Professzionalis hozzaallast tapasztaltam es az idopontokra se kellett sokat varnom.Mindenkeppen ajanlom.
Andie Fuzes
Andie Fuzes
2020-11-23
ajánlja
I was really worried about a wisdom tooth removal, but as soon as I went in, the atmosphere calmed me we laughed a lot, listened to music during the procedure and I was out in no time. No pain at all and I healed up very quickly after. Would recommend 10/10 ????
Rebeka Lukács
Rebeka Lukács
2020-10-15
ajánlja
A legjobb fogászati klinika Budapesten.Kedvesek,empatikusak,profik. Csak ajánlani tudom őket.

Kiváló
24 értékelés alapján
Gábor Fenyő
Gábor Fenyő
2021-10-27
Az ACE Dentalt internetes hirdetése nyomán kerestem fel. Nagy beavatkozást végeztek: két implantátumot és egy élő fog gyökérkezelését, mindez több hónapig tartott. Nagyon jó benyomást tett rám a rendelő igen korszerű felszereltsége, például az, hogy helyben van a röntgen-készülék. Az implantátumok előkészítése és behelyezése során is a legmodernebb technikát használják, nagyon meggyőző hiozzáértéssel. Az időpontokat gondosan betartják. Külön szeretném említeni a recepción dolgozó hölgyek kedvességét, figyelmességét, a betegekkel való folyamatos kapcsolattartást.
Brigi B.
Brigi B.
2021-04-19
Február-márciusban vettem részt egy kezeléssorozaton, azt hiszem így már nem elhamarkodott a véleményem. A kezelőorvosom Dr. Horváth Márton. Pozitív és karizmatikus egyéniség, üdítően egyedi. Simán elhittem neki, hogy minden rendben lesz és az igazság az, hogy tényleg minden rendben is volt. Maga a kompetencia eleve elismerésre méltó, de nálam kétszer is felmerült nehezebben kezelhető helyzet, amit simán megugrott. Empátiával kezeli a pácienseket, illetve külön kiemelném, hogy a kontroll és a varratszedések alkalmával is érdeklődő és koncentrált, ez kb fehér holló a magánegészségügyben otthon. A higiéniai kezelést Idei Evelin végezte, aki egy roppant bájos és kedves hölgy. Nem akarta feltétlenül lenyomni a protokollt, hanem kiváncsi volt rá, hogy mit szeretnék és alkalmazkodott hozzá. Nagyon szép lett a végeredmény. A recepción dolgozó kollégák igazán előzékenyek és barátságosak, de nem tolják túl, egyszerűen csak megtesznek mindent, hogy ne a zöldcsempés iskolai fogászatok rémképe lebegjen a szemünk előtt. Külön köszönöm, hogy egy olyan időszakban tudtuk elkezdeni a kezelést, ami számomra munka fronton nagyon zsúfolt és hektikus volt tele random változásokkal. Mindig találtak megoldást. Természetesen mindenkinek mások az anyagi lehetőségei, de ár-érték arányban is elégedett vagyok.
Gregus Pál
Gregus Pál
2021-03-12
Profi jól képzett csapat csak ajánlani tudom. Köszönet az egész csapatnak külön Dr Horváth Mártonnak.
László Kovács
László Kovács
2021-03-09
Udvarias preciz, felkészült csapat! Köszönet az elvégzett szép munkáért! Külön köszönet Mozsollits doktor türelméért!!
Tamás Samu
Tamás Samu
2021-02-19
Profi, felkészült, kedves és empatikus csapat, csak jó tapasztalataim vannak. Bölcsességfog húzáson jártam náluk. Maga a műtét fájdalommentes volt és utána is csak kb. 10 óra volt kellemetlen. Másnapra semmi gond nem volt, fájdalomcsillapítót sem kellett bevennem.
Tamás Kriska
Tamás Kriska
2020-09-24
Profi csapattal rendelkeznek. Empatikus orvosok. ...csak fizetéskor "fog" fájni???? Külön köszönet Dr.Horváth Mártonnak.
Balázs Bartha
Balázs Bartha
2020-05-22
Abszolút 5 csillagos kiszolgálás. Modern, elegáns a rendelő, nagyon profi és kedves a személyzet és persze nem utolsó sorban a fogam is szép lett :) . Csak ajánlani tudom!
Robert Bumbulusz
Robert Bumbulusz
2020-04-16
Ma voltam elősször náluk.Kellemesen csalódtam.Nagyon jó hangulatban telt el a foghúzásaim.Oda adóak kedvesek aranyosak.Csak Ajánlani Tudom
Csilla Nagy
Csilla Nagy
2020-02-28
Mindenki nagyon kedves barátságos. Az orvosok is nagy empátiával rendelkeznek a páciensek felé. Szuper hely:)