Rendelőnk Budapest szívében

A magyar orvosok kiválóságát évszázadokon át számos alkalommal ismerte el a világ. Ezt a hagyományt viszi tovább az ACE Dental Budapest rendelője is, mely a régió egyik kiemelkedő fogászati klinikája. A szakértelem, a sok éves tapasztalat és a legkorszerűbb technológiák, gépek használata, több száz nemzetközi ügyfelet is meggyőzött már. A Budapest szívében található fogászati klinikánkon a legbonyolultabb és legalaposabb felkészültséget igénylő műtéti beavatkozások is megvalósíthatók néhány nap alatt, a kezdeti konzultációtól, egészen az utókezelésig. Klinikai hátterű csapatunk folyamatos továbbképzésekkel, az innovációra való rendkívül gyors reagálással tartja magát a szakma élvonalában. Az ACE Dental Budapest rendelője nemcsak az általa nyújtott egyedülállóan gyors és minőségi fogászati ellátás miatt páratlan, hanem a két évvel ezelőtti teljeskörű, exkluzív felújításnak köszönhetően is. Így egy modern, barátságos légkörben töltheti a fogászati kezelését. Annak érdekében, hogy a tökéletes rágást és a természeteshez leginkább hasonlító esztétikumot tudjuk biztosítani, a legmodernebb és leghatékonyabb kezelési eljárásokat, fogászati anyagokat használjuk. Klinikánk műszaki felszereltségét a kimagasló színvonalú CavoLux típusú fogászati gépeink adják.

Nézzen be hozzánk online, csakúgy mintha helyben itt lenne


Fogorvosaink


A gondosan kiválasztott orvosi csapatunk évek óta dolgozik együtt, mindenki más fogorvosi és szájsebészeti területre specializálódva. Hozzáállásuk nyitott, barátságos és megértő.

Dr. Mozsolits László, M.Sc.

Fog-és Szájbetegségek Szakorvosa, Szájsebész Szakorvos, Implantológus

Dr. Horváth Márton, M.Sc.

Rendelővezető, Fogorvos, Implantológus

Prof. Dr. Dr. Piffkó
József, PhD, M.Sc.

Arc-, állcsont-, és szájsebész szakorvos

Dr. Dr. Novák
Péter, M.Sc.

Arc-, állcsont-, szájsebész szakorvos, Dentoalveoláris szájsebész, Implantológus

Dr. Mozsolits Zsófia

Fogorvos, Dentoalveoláris szájsebész

Dr. Répási
Márk

Fogorvos, Dentoalveoláris szájsebész rezidens

Dr. Gönczi Dóra

Fogorvos

Dr. Csányi Péter

Fogorvos, Konzerváló fogászat
és fogpótlástan szakorvos

Dr. Kendeh Lili

Fogorvos

Fogászati asszisztenseink


A fogászati asszisztensek szerepe ugyanolyan fontos egy beavatkozásnál, mint maga a fogorvosé. Magasan szakképzett asszisztenseink várják Önt egy professzionális fogtisztításra is!

Boros Alexandra

Kuzma Valéria

Idei Evelin

Tóth Margaréta

Antal Dorottya

Mezei Nárcisz

Horváth Annamária

Pellek Luca

Vezetőség, recepció és kapcsolattartóink


A rendelő megfelelő műkődése érdekében a csapatunkat gondosan válogattuk össze. Recepciósaink valamint a rendelőnk vezetői szívesen állnak az Ön rendelkezésére bármilyen kérdés esetén!

Pató Eszter

Rendelő vezető, kapcsolattartó

Horváth-Erben Zsuzsa

Marketing vezető

Adamik Fanni

Recepciós, kapcsolattartó

Varga Laura

Recepciós, kapcsolattartó

Tóth-Patkó Viktória

Recepciós, kapcsolattartó

Korosecz Tünde

Recepciós, kapcsolattartó

KAPCSOLAT