Rendelőnk Budapest szívében

A magyar orvosok kiválóságát évszázadokon át számos alkalommal ismerte el a világ. Ezt a hagyományt viszi tovább az ACE Dental Budapest rendelője is, mely a régió egyik kiemelkedő fogászati klinikája. A szakértelem, a sok éves tapasztalat és a legkorszerűbb technológiák, gépek használata, több száz nemzetközi ügyfelet is meggyőzött már. A Budapest szívében található fogászati klinikánkon a legbonyolultabb és legalaposabb felkészültséget igénylő műtéti beavatkozások is megvalósíthatók néhány nap alatt, a kezdeti konzultációtól, egészen az utókezelésig. Klinikai hátterű csapatunk folyamatos továbbképzésekkel, az innovációra való rendkívül gyors reagálással tartja magát a szakma élvonalában. Az ACE Dental Budapest rendelője nemcsak az általa nyújtott egyedülállóan gyors és minőségi fogászati ellátás miatt páratlan, hanem a két évvel ezelőtti teljeskörű, exkluzív felújításnak köszönhetően is. Így egy modern, barátságos légkörben töltheti a fogászati kezelését. Annak érdekében, hogy a tökéletes rágást és a természeteshez leginkább hasonlító esztétikumot tudjuk biztosítani, a legmodernebb és leghatékonyabb kezelési eljárásokat, fogászati anyagokat használjuk. Klinikánk műszaki felszereltségét a kimagasló színvonalú CavoLux típusú fogászati gépeink adják.

Nézzen be hozzánk online, csakúgy mintha helyben itt lenne


Fogorvosaink


A gondosan kiválasztott orvosi csapatunk évek óta dolgozik együtt, mindenki más fogorvosi és szájsebészeti területre specializálódva. Hozzáállásuk nyitott, barátságos és megértő.

Dr. Mozsolits László, M.Sc.

Fog-és Szájbetegségek Szakorvosa, Szájsebész Szakorvos, Implantológus

Prof. Dr. Dr. Piffkó
József, PhD, M.Sc.

Arc-, állcsont-, és szájsebész szakorvos

Dr. Dr. Novák
Péter, M.Sc.

Arc-, állcsont-, szájsebész szakorvos, Dentoalveoláris szájsebész, Implantológus

Dr. Horváth Márton, M.Sc.

Fogorvos, Implantológus

Dr. Mozsolits Zsófia

Fogorvos, Dentoalveoláris szájsebész

Dr. Répási
Márk

Fogorvos, Dentoalveoláris szájsebész rezidens

Fogászati asszisztenseink


A fogászati asszisztensek szerepe ugyanolyan fontos egy beavatkozásnál, mint maga a fogorvosé. Magasan szakképzett asszisztenseink várják Önt egy professzionális fogtisztításra is!

Boros Alexandra

Kuzma Valéria

Idei Evelin

Tóth Margaréta

Antal Dorottya

Vezetőség, recepció és kapcsolattartóink


A rendelő megfelelő műkődése érdekében a csapatunkat gondosan válogattuk össze. Recepciósaink valamint a rendelőnk vezetői szívesen állnak az Ön rendelkezésére bármilyen kérdés esetén!

Pató Eszter

Rendelő vezető, kapcsolattartó

Horváth-Erben Zsuzsa

Marketing vezető

Adamik Fanni

Recepciós, kapcsolattartó

Tóth-Patkó Viktória

Recepciós, kapcsolattartó

Varga Laura

Recepciós, kapcsolattartó

KAPCSOLAT